Zakelijke Mediation

Hoe kan ik jou helpen?

“Jij bent uniek! Jouw bedrijf is uniek.  Je bent je bedrijf gestart, omdat je een passie had. Je wil je bezig houden met je passie, maar je moet je ineens bezighouden met conflicten en zakelijke belangen.

Waar wordt samengewerkt, is bijna altijd sprake van verschillende en vaak ook tegenstrijdige belangen. Het is belangrijk om deze belangen niet te laten escaleren. Als dit tocht dreigt te gebeuren dan is het belangrijk om snel in te grijpen.

Zakelijke mediation wordt veel ingezet bij conflicten in de zakelijke omgeving.

Denk aan:

  • Onenigheid over de toekomst van het familiebedrijf
  • Ruzie met een mede vennoot over de bedrijfsvoering
  • Een geschil met een leverancier
  • Conflict met een medewerker

Het uitgangspunt bij deze conflicten is het behoud van de relatie. Door, tijdens de mediationgesprekken, te focussen op de communicatie tussen beide partijen, zullen de belangen van beide gehoord worden. Hierdoor zal het wederzijds begrip groeien en zal een mogelijke oplossing makkelijker te bereiken zijn.

Door gebruik te maken van een zakelijk mediator zal het conflict in een korte tijd zijn opgelost. Ook kost het aanzienlijk minder geld dan een gang naar de rechter.

Doordat jullie samen tot een overeenstemming zijn gekomen, is er weer rust  ontstaan en kun jij je weer focussen op  je eigen bedrijf.

“Met communicatie de weg weer vinden”

Wil je meer informatie?

Wil je een afspraak maken?

Je vind ons op:

  • Hoorn 24, 6713 KR Ede
  • Telefoon: 06-24104744

Privacybeleid